søndag, desember 02, 2012

Det beste av det beste denne uka

Jeg ligger strak ut med ett eller annet som jeg ikke helt vet hva er. Formen er skrall og det samme for Isabella. Kjedelig å være pjuskete, men regner med at det kommer seg fort. Jeg ligger her og tenker over uka som gikk så fort, og prøver å tenke over de ting som gjorde meg glad, og jeg kommer på følgende:

1- Desverre fikk jeg og Isabella ikke deltatt på julegranstenninga i år, men men jeg er så glad for det fine bilde Husbonden min hadde tatt av Celine og hadde med hjem til meg. Fine jenta mi i pesken sin.

2- Hverdagslyx på Karisma.
Gode Gud så deilig det er med nyfarget hår, nyklipt og en hodebunnsmassasje bokstavelig talt på toppen. Det unner jeg alle! Anbefaler alle å sjekke ut Karisma Frisør sin blogg her. Å begynne dagen på Karisma er bare: <3 p="p">



3. Se gleden til Celine da vi besøkte Grottebadet i Harstad etter jobb fredag. (det skal sies at Celine ikke brydde seg om detaljer som hvordan det så ut i dusjer og garderober der (usj), men hun storkoste seg i terapibassenget)

4. Å begynne å pynte til jul med jentene. Vi har laget masse pepperkakedeig som vi skal lage hus med når vi blir frisk og rask igjen.

5. Sist, men absolutt ikke minst: Det blir bryllup til neste år. Lillebror har gått på kne og fridd til sin Lani. Jeg er så glad for dem.  Det var virkelig en hyggelig telefon å få i forrige uke og det skal sies at jeg ropte og hojet så veldig at jeg vekket begge barna.......men hvem kan styre seg i en sådan stund.







Christine

4 comments:

Anonym sa...

Dette var hyggelig å lese, Christine!

Ha en fin dag, og god bedring!

Anonym sa...

God advent.
Nydelig Celine.
Håper du klager til grottebadet, jeg har sluttet å gå dit p.g.a ekkle garderober og dusjer. God bedring. :)

Anonym sa...

Jeg visste ikke at du var Stig sin storesøster. Så hyggelig. Hurra for Stig og Lani! :)

Anonym sa...

Viktig og av og til summere opp små gleder i hverdagen! Det er så koselig å lese bloggen din! Har vært fast leser i flere år, men er dårlig på å kommentere :) ønsker dere en super førjulstid! Hilsen fra Stavanger